Minggu, 14 April 2019

Cobo

 
Hallo metgezellen! Misschien bent u onervaren met e-wallet, er zijn veel gedistribueerde opslagadministraties of diverse soorten geautomatiseerde portefeuilles. In dit artikel zal ik het hebben over een ander tijdperk van een gecomputeriseerde portemonnee. Het is Cobo Wallet. Dus wat is Cobo?
Over Cobo-portemonnee
Cobo, een in Beijing gevestigde e-wallet-startup, heeft $ 13 miljoen Series A opgehaald om de nieuwe wereldwijde markt te betreden. De ronde wordt bestuurd door DHVC en Wu Capital, een family office in China. Cobo is van plan te groeien in de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië, met name in Vietnam en Indonesië. Cobo tolereert op dit moment pre-orders voor Cobo Vault, een apparatuurportefeuille (gepresenteerd) die hij beweert militaire evaluatie te zijn. Cobo's Serie A geeft tot nu toe een som van maximaal 20 miljoen USD.
Met Cobo Wallet kunnen klanten zowel aandelen als bewijsvoorraden opslaan. Een motivatie voor individuen om applicaties te kiezen bij kanshebbers is de capaciteit om bewijsmiddelen samen te voegen met verschillende klanten, zodat ze de kans op misbruik en goedkeuring van nieuwe vierkanten op de blockchain kunnen vergroten. Sinds zijn presentatie onlangs, heeft Cobo gezegd dat zijn e-wallet meer dan 500.000 klanten heeft getrokken.
Waarom zou u Cobo Wallet gebruiken?
Voor 's werelds aanvankelijk veilige, militaire elektronische gelduitrusting
Wanneer u een bijdrage levert en een hoeveelheid elektronisch contant geld (gecomputeriseerd contant geld) claimt, moet u op voorhand voorzichtig zijn bij het maken van internetuitwisselingen, net als de vaardigheid om extra geld opzij te zetten voor langeafstandsspeculatie, zich te onthouden van het nemen van een greep op hackers en pc-infectieprogramma's .
Met Cobo Wallet wordt je privésleutel volledig geheim gehouden, niet benadrukt dat hij wordt blootgelegd. Uw geld zal worden weggehaald losgekoppeld, zodat niemand het kan krijgen (programmeurs tellen) uit uw handen.
Wanneer u een uitwisseling moet doen, moet u Cobo in feite op een pc (besmette pc tellen) en de pincode van uw gadget invoeren en bent u 100% veilig.
image.png
Baanbrekende beveiliging
Een geselecteerde coderingschip op bankniveau met de juiste firmware voldoet aan de BIP 32-, 39- en 44-conventies om te garanderen dat uw persoonlijke sleutel voortdurend in de versleutelingschip wordt opgeborgen.
Cobo wallet ondersteunt BTC, ETH, BCH, DASH, LTC, ETC, TRX, EOS en ETH, TRX, EOS ... meer nog, winkels met meer dan 500 soorten token Ethereum op ERC20-conventie. Je kunt winkels beïnvloeden, contant geld verdienen, rekeningen controleren en verschillende locaties van talloze elektronische monetaire standaarden op een vergelijkbaar gadget afhandelen.
image.png
Veilige informatie-uitwisseling
Helemaal lucht om uw uitwisselingen van programmeurs te verifiëren. Afzien van WiFi / Bluetooth / NFC / Band met capaciteiten om er alles aan te doen om het systeem aan te vallen
Zelfvernietigingscomponent om aanvallen aan zijkanalen tegen te gaan, Webverificatie om aanvallen op productienetwerken te voorkomen, Alle USB-poorten verwijderen om dynamische aanvallen te voorkomen, Firmware upgraden via TF-kaart voor extreme beveiliging, Multi-mark om de beveiliging te verbeteren.
image.png
Nieuw punt:
HD Wallet ondersteunt het instellen van IOST TK, online business en Dapp;
Webgebaseerde Lightning Network-portemonnee, zeer snelle GD-ervaring;
Zoek het meest recente sessiekanaal;
Wallet HD ondersteunt verschillende namen USDT;
Loopt af
De startup werd een jaar geleden opgericht door CEO Shixing Mao, die bekend staat als Discus Fish in het raadselachtige netwerk, en CTO Changhao Jiang, een eerdere stage-ingenieur bij Facebook en Google, eerste supporter van Bihang, een portefeuille Discus Fish werd verkregen door OKCoin in 2013. Disk Fish staat in de tussentijd bekend om het aandrijven van F2Pool, China's eerste mijntank.
Cobo Vault, die de Amerikaanse militaire MIL-STD-810G militaire richtlijnen voor uitrusting ontmoette, Cobo's apparatuurhoofd, Lixin Liu, voerde ook aan dat het werd gewerkt met ongewoon gemaakte exclusieve programmering. voor gadget. Militaire evaluatie en aluminium encoderchips.
Ga voor meer informatie over dit project naar de onderstaande links: 
Website: http://cobo.com/
Telegram: https://t.me/cobowallet
Twitter: https://twitter.com/Cobo_Wallet
Facebook: https: / /www.facebook.com/coboOfficial
Bitcointalk gebruikersnaam: coyselalusenang

Bitcointalk pro fi le: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2575891
ETH : 0x2a70D3de93dF57c4D4DCAAB56F5C671185Abf639

    Choose :
  • OR
  • To comment
Tidak ada komentar:
Write komentar