Selasa, 22 Oktober 2019

SimpleSwap — Миттєвий обмін!






Про проект та проблеми

SimpleSwap — це обмін криптовалют і мережа подібних сервісів, основна мета яких — вирішення серйозних проблем, що існують в даний час у світі криптовалют.
Звичайно, існує маса проблем, найпоширеніша з них — це відсутність децентралізації, тобто немає прозорості, також іноді є якась простота (потрібно придбати багато кроків, щоб придбати монети), і інтерфейси сервісів та різних бірж криптовалют дуже важкі для початківців, крім того, немає анонімності та конфіденційності, атаки хакерів, технічна підтримка не обслуговується під час їх клієнтів, є обмеження на лістинг монет та багато інших проблем з якими стикаються ентузіасти криптовалюти.
Для того, щоб криптовалюта стала ще популярнішою і почала сприймати її серйозно, необхідно усунути цю проблему. Якщо ви виглядаєте так, то навіть новачок у криптовалюті знає, які проблеми зараз. Звичайно, рішення є, але вирішити цю проблему не так просто, як здається на перший погляд.

І саме те, що хоче зробити проект SimpleSwap. Команда проекту визначила всі проблеми криптовалюти і тому хоче зробити переворот, щоб використання криптовалюти стало доступним для всіх, де б ви не знаходилися.

Вирішення проблем

SimpleSwap легко впорається з хакерськими атаками та відсутністю децентралізації, оскільки SimpleSwap не зберігає фінанси користувачів ніде в процесі. SimpleSwap не має функції депозиту, тому всі транзакції обробляються дуже швидко. Також перекази здійснюються лише двома користувачами, які надсилають монети і хто приймає, тому посередників немає.

SimpleSwap також справляється з такою проблемою, як відсутність технічної підтримки клієнтів. Вони працюють 24 години на день, миттєво відповідають на всі запитання, спеціально навчені люди. Тому відповіді не потрібно чекати кілька годин.



SimpleSwap також бореться з обмеженням лістингу монет. Як всім відомо, щоб ваша монета з’явилася у списку на біржі, вам потрібно пройти багато етапів. пропонує своє рішення, вони надають більше 300 монет для торгівлі. Це досить гарна цифра, оскільки найвідоміша та популярна на даний момент біржа Binance пропонує лише близько 170 криптовалют.

Проблема анонімності також дуже серйозна, і у SimpleSwap є власне рішення. Команда пропонує просту реєстрацію без введення своїх даних і не вимагає KYC. Тому користувачам не потрібно залишати свої особисті дані.
І остання важлива проблема — це складність придбання криптовалют. Це складні реєстрації, перевірка ідентичності клієнта, незрозумілі інтерфейси та багато іншого. Всі ці нюанси часом відштовхують новачків. І криптовалюта починає втрачати популярність. Але у SimpleSwap є власне рішення. SimpleSwap (https://simpleswap.io/) по-перше, має простий інтерфейс, по-друге, вони не вимагають KYC, по-третє, SimpleSwap доступний для всіх.

Переваги

1. Величезний список монет. SimpleSwap забезпечить понад 300 монет.
2. Технічна підтримка 24 години на добу. Технічна підтримка включає досвідчених фахівців, які вирішать ваше будь-яке питання оперативно.
3. Надійність обмінника. SimpleSwap не має жодних несправностей.
4. Простий та зручний інтерфейс. Процес обміну монет буде дуже простим, так що будь-який користувач може негайно обмінятися.

Інформація про токен

SimpleSwap Coin (SWAP) — це внутрішній системний маркер. Кожен клієнт SimpleSwap може ним користуватися. Власники SWAP матимуть багато переваг, наприклад, повернення коштів на біржах, голосування за розміщення монети та багато інших переваг. Цього року SWAP буде торгуватися на біржах.
Загальна кількість жетонів складе 100 000 000 SWAP.
Буде розповсюджено 8 000 000 SWAP.


Як це працює?

1. Ви вибираєте монету, яка вам потрібна.
2. Введіть адресу гаманця одержувача.
3. Клацніть надіслати або отримати.

Все дуже просто і зручно!

Дорожня карта


Висновок

На мою думку SimpleSwap — це дуже цікавий, простий та зручний обмін. Він має багато переваг, наприклад, не вимагає складної реєстрації, не потрібен KYC, величезний перелік монет тощо.
Тому мені здається, що SimpleSwap повинен бути успішним.

Контакти

Веб-сайт: https://simpleswap.io/
Автор:
Ім'я користувача Bitcointalk: Еван альваро

    Choose :
  • OR
  • To comment
Tidak ada komentar:
Write komentar